Nieuwbouw en renovatie - Bouwwerken Goetstouwers Bart

HOE HET BEGON

Bouwwerken Goetstouwers Bart is sinds november 2018 van start gegaan en wordt geleid door een jonge, maar vooral zeer gedreven vakman die graag de puntjes op de ‘i’ heeft.

Met mijn 9 jaar ervaring in de bouwsector ben ik er dan ook vast van overtuigd dat ik aan al Uw wensen kan voldoen. BGB staat voor een vlotte en nauwe samenwerking met alle bouwpartners, onderaannemers en leveranciers.

KIEST U VOOR BGB?

U bent hier op het juiste adres als u op zoek bent naar iemand om Uw nieuwbouw woning of renovatie tot een goed einde te brengen. Elke bouwstijl behoort tot onze opties: klassiek, pastorij- of hoeve-stijl of modern. Gelijmde of gemetste gevelsteen, alles is mogelijk.

Wil je graag een handje helpen tijdens de werken? Geen enkel probleem. Alles is bespreekbaar en door de goede en duidelijke communicatie leidt dit tot een zeer nauwe en goede samenwerking.

Contacteer mij gerust voor een gratis en vrijblijvende offerte of kom een keer langs. Ik luister met plezier naar Uw woondromen.

Nieuwbouw en renovatie - Bouwwerken Goetstouwers Bart
Nieuwbouw en renovatie - Bouwwerken Goetstouwers Bart

VACATURE

Ben jij jong en gedreven, vlot en sociaal in omgang? Ben je ervaren in de bouw of gemotiveerd en net van de schoolbanken?

BGB is op zoek naar versterking! Kom terecht in een aangename, losse werksfeer waar hard werken beloond wordt! Ben jij de geschikte persoon? Voel jij jezelf aangesproken?

Verzend dan hier jou sollicitatie. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen.